Søk bedrift

Søk etter bedrifter i vår nordiske database. Her finner du markedsinformasjon om om lag 500 000 bedrifter.

Enkelt søk (fritekst)

Avansert søk (utvalg)

loading

Largestcompanies i mediene

Her kan du lese om hva som er skrevet om Largestcompanies i ulike medier.

Ønsker du mer informasjon, bilder eller å abonnere på våre pressemeldinger, vennligst kontakt Petra Johansson Måsén på + 46 8 566 229 24 eller via e-post petra.johanssonmasen@largestcompanies.se.

Unt.se | Desember 2015
Media bild

Life science-bedriftene i toppen

"Når de mest fremgangsrike bedriftene i Uppsala län blir listet havner life science-bedriftene i toppen. Samlet sett er det ellers industrien som dominerer – sammen med en ny oppkomling i klokkebransjen." Upsala nya tidning skriver om listen over de største bedriftene i Uppsala län.

Les artikkelen
St.nu | November 2015

En bedrift har klatret flere plasser siden i fjor

Sundsvalls Tidning skriver om topplisten over største bedriftene i Västernorrland. Avisen noterer at plasseringene er uendret blant topp sju. "Bilbolaget Invest Sundsvall har imidlertid øket omsetningen sin kraftig og klatret seks plasser, fra 15. til 9. plass. Splitter ny på listen er Permobil som havner på plass 19."

Les artikkelen
Newsoresund.se | Oktober 2015

Vidt forskjellige bransjer blant Skånes største bedrifter

News Øresund skriver om listen over Skånes største bedrifter: ”Mobiltelefoner, bygg og varmevekslere. Skånes største bedrifter arbeider i vidt forskjellige bransjer, viser den siste sammenstillingen fra Largest Companies.”

Les artikkelen

Helagotland.se | Oktober 2015

Et statlig selskap ligger øverst

I Gotlands län er det et statlig selskap som topper listen, hvilket er notert av Helagotland.se. Selskapet er Svenska Spel med en omsetning på SEK 7 541 0000 tusen.

Les artikkelen
Affarerinorr.se | Oktober 2015

Norrbottens største bedrift er LKAB

Affärer i norr skriver om LKAB som topper listen over de største bedriftene i Norrbotten. Den totale omsetningen for de 20 største bedriftene har falt med om lag SEK 5 milliarder siden i fjor.

Les artikkelen
Affarsliv24.se | Oktober 2015

Boliden Mineral i toppen

"Boliden Mineral er den overlegent største bedrift Västerbotten. På andre og tredje plass er Coop Nord og Skellefteå Kraft." Affärsliv24 publiserer listen over de største bedriftene i Västerbotten.

Les artikkelen
Op.se | Oktober 2015

Jämtkraft er den største bedriften i fylket

Östersundsposten skriver om at Jämtkraft ligger øverst på listen over de største bedriftene i Jämtlands län. Avisen skriver også at omsetningen blant de 20 største bedriftene har økt de siste årene, mens antall ansatte har falt.

Les artikkelen
Ostrasmaland.se | Oktober 2015

Eiendomsselskaper er lønnsomme

Östra Småland Nyheterna skriver om at eiendomsbransjen er den mest lønnsomme i Småland: ”Hvis man skal tjene penger er eiendomsbransjen et godt sted. Ifølge det siste regnskapet er det Claesson & Anderzén som har tjent mest penger blant de selskapene i Småland som har sitt hovedkvarter her.

Les artikkelen

DN.no | Juli 2015

Svenske selskaper dominerer

Dagens Næringsliv skriver at pallplasseringene blant de største selskapene går til Statoil, A.P. Møller – Mærsk og Volvo. "Men listen domineres i stor grad av svenske selskaper."

Foto: Harald Pettersen, Statoil

Les artikkelen
SvD.se | Juni 2015

Nordens største bedrifter

SvD Näringsliv skriver om topplisten over de største nordiske selskapene. "Nordens største selskaper omsatte for nesten 70 milliarder euro i 2014."

Foto: Leif R Jansson, TT

Les artikkelen

Oresundsinstituttet.org | Februar 2015

De ti største arbeidsgiverne

Øresundsinstituttet lister de ti største arbeidsgiverne i Skåne, København, Sjælland og Stockholm.

Les artikkelen