Søk bedrift

Søk etter bedrifter i vår nordiske database. Her finner du markedsinformasjon om om lag 500 000 bedrifter.

Enkelt søk (fritekst)

Avansert søk (utvalg)

loading

Largestcompanies – Nordens største bedrifter

Nettstedet for deg som ønsker å holde deg oppdatert med hva som skjer i det nordiske næringslivet

Om tjenesten

Largestcompanies inneholder blant annet bedriftsadresser, markedsinformasjon og regnskapsopplysninger om Nordens 500 000 største bedrifter. Databasen oppdateres daglig, og vi legger stor vekt på å foredle informasjonen med eksempelvis navn og e-postadresser til sentrale beslutningstakere.

Alle bedriftene på nettstedet presenteres med informasjon om plassering totalt og også spesifikt i sin bransje. Denne rangeringen finnes både på nasjonal og nordisk nivå, og den viser for en rekke forskjellige nøkkeltall som driftsinntekter, antall ansatte og overskudd.

I våre grafer på bedriftenes presentasjonssider kan du se hvordan bedriften forholder seg til sin bransje i løpet av de siste tre årene. Du kan velge grafer og diagrammer for blant annet driftsinntekter, overskudd, antall ansatte, soliditet, likviditet og lønnsomhet. Denne bransjesammenligningen er unik og gir deg en tydelig og lett overskuelig bilde av hvordan bedriften gjør det i forhold til ”bransjeindeksen” sitt.

Unike topplister

Du kan enkelt ta del av en rekke topplister basert på land, fylke og bransje og deretter velge noen av kriteriene antall ansatte, driftsinntekter eller resultat. Naviger deg rundt blant våre topplister og klikk deg frem til ulike geografi- og bransjespesifikke topplister. Mulighetene er tilnærmet ubegrenset og passer deg som er analytiker, journalist eller bare nysgjerrig på hvordan det ser ut i forskjellige bransjer.

Søk informasjon

Søkekriteriene er mange på Largestcompanies. Du kan blant annet søke på firmanavn, organisasjonsnummer, postnummer, by, fylke, bransje, omsetning, eksport, overskudd og antall ansatte. Alle kriterier kan kombineres og du får et nøyaktig verktøy for å gjøre ditt unike utvalg.

Eksporter

Access Plus er et kraftfullt verktøy for analyse, markedsføring og salg. Det gir deg tilgang til detaljert markedsinformasjon fra 500 000 selskaper i Norden. Du kan enkelt analysere bransjen din eller konkurrentene dine og eksportere markedsinformasjonen til eksempelvis Excel.

Access Plus effektiviserer ditt daglige arbeid i jakten på nye kunder og leverandører samtidig som du får et praktisk verktøy for forretningsanalyse.

Eksempler på hva du kan gjøre med eksportfunksjonen
  • Gi salgsteamet ditt lister med bedrifter (telemarketinglister) i deres målgruppe.
  • Eksporter informasjon om bransjekollegene og se hvordan bedriften din gjør det i forhold til konkurrentene.

Ønsker du relevant, komplett og oppdatert markedsinformasjon? Gå til vårt kontaktskjema og meld din interesse.

Om oss | Kontakt oss