Søk bedrift

Søk etter bedrifter i vår nordiske database. Her finner du markedsinformasjon om om lag 500 000 bedrifter.

Enkelt søk (fritekst)

Avansert søk (utvalg)

loading

Referansekunder på Largestcompanies

Å levere nye kunder til våre kunder er en av våre viktigste oppgaver. Våre kunder er både store og små bedrifter som opererer i de fleste bransjer. Mange av dem henvender seg til oss når de ønsker å forsyne salgsorganisasjonen sin med nye kundeemner. Noen vil ha hjelp med markedsføring mens andre trenger hjelp med å vaske sine registre.

Nedenfor kan du lese hva noen av våre fornøyde kunder har å si.

Er du kunde og ønsker å fortelle oss om dine erfaringer, vennligst kontakt Petra Johansson Måsén på + 46 8 566 229 24 eller via e-post petra.johanssonmasen@largestcompanies.se.

TaxiKurir Stockholm
taxikurir

TaxiKurir forteller om kvalitet og effekt

Vi på TaxiKurir gjennomfører en rekke aktiviteter med Largestcompanies som gir oss mange konkrete leads å følge opp i vår markedsbearbeiding.

Å kommunisere med våre potensielle kunder direkte via e-postkampanjer er en svært kostnadseffektiv måte å generere leads til vårt salgsteam. En forutsetning for dette er at e-postadressene er av god kvalitet. Salgsteamets oppfølgingsarbeid er lett fordi dataene Largestcompanies leverer etter utsendelsene er av veldig god kvalitet og de gir oss en mer effektiv kundebearbeiding.

Alle markedsaktiviteter som vi på TaxiKurir Stockholm gjennomfører må holde høy kvalitet og gi gode resultater, det er derfor vi velger Largestcompanies som totalleverandør av våre e-postkampanjer.

Som markedssjef på TaxiKurir Stockholm kan jeg virkelig anbefale Largestcompanies som leverandør av e-postmarkedsføring.

Kenneth Holm, TaxiKurir i Stockholm AB

Torebrings Grossist
torebrings

Vi økte salget med 59 %

Vi er veldig fornøyd med vårt samarbeid med Largestcompanies.

Ved valget av Largestcompanies var det viktig at selskapet følger Swedmas retningslinjer for nyhetsbrev og e-postmarkedsføring. Dette har i stor grad økt kvaliteten på vår e-postmarkedsføring med økt goodwill som naturlig konsekvens.

Vi har gjort en rekke e-postkampanjer med Largestcompanies. Resultatet er en stor økning av kvalitative besøkende til nettstedet vårt og at salget økte med 59 % en uke i mars 2015. Vi kan varmt anbefale Largestcompanies.

Niklas Torebring, Torebrings Grossist AB

Solberga