Kontaktskjema

Beskriv kort hva din henvendelse gjelder:Dy må fylle ut ditt navn.Du må fylle ut telefonnummer. * Obligatorisk informasjon

Adresseregistre

Aktuelle adresseregistre og ringelister gir mindre feilmarginer og sparer tid og ressurser i din kundebearbeiding.

Vår database inneholder informasjon om omtrent tre millioner nordiske bedrifter. Den oppdateres daglig med forretnings- og markedsinformasjon, for eksempel finansiell data, adresser, telefonnumre og e-postadresser til beslutningstakere. Siden starten i 1968 har vi vært nøye med å ha korrekt og aktuell informasjon i databasen. For å opprettholde den gode kvaliteten har vi en stor og erfaren content-avdeling som hver dag gjør tusenvis av endringer i databasen.

3 000 000 nordiske bedriftsadresser
2 700 000 telefonnumre til bedrifter
Kontaktopplysninger til enkeltpersoner

Adresser og telefonnumre til bedrifter

Vi har oppdaterte bedriftsadresser, telefonnumre og navn på beslutningstakere i det nordiske næringslivet. Enten det gjelder direktemarkedsføring eller prospektlister for salgsteamet ditt, så sørger vi for at du når de riktige personene.

Våre eksperter hjelper deg å identifisere en relevant målgruppe som du kan bearbeide per post eller telefon. Utvalget kan baseres på region, bransje, tittel, omsetning m.m. Les mer!

Adresser og telefonnumre til enkeltpersoner

Vi tilbyr også postadresser og telefonnumre til enkeltpersoner. Enten det gjelder direktemarkedsføring eller TM-lister for salgsteamet ditt, så sørger vi for at du når de riktige kundesegmentene.

Våre eksperter hjelper deg å identifisere en relevant målgruppe av enkeltpersoner som du kan bearbeide per post eller telefon.

Direktemarkedsføring

Vi hjelper deg med dine postkampanjer. Du kan rette deg til bedrifter eller enkeltpersoner med direktemarkedsføring eller undersøkelser. Gjennom avtal med trykkeri sørger vi for hele utsendelsen fra start til slutt: trykk, digitaltrykk, etterbehandling, konvoluttering, portooptimalisering og distribusjon.