Kontaktskjema

Beskriv kort hva din henvendelse gjelder:Dy må fylle ut ditt navn.Du må fylle ut telefonnummer. * Obligatorisk informasjon

Analyse

Korrekt og aktuell informasjon er avgjørende for resultatet i arbeidet ditt. Gjennom en analyse får du viktig informasjon om eksisterende og potensielle kunder og markeder.

Finn dine tvillingkunder
Analyser kundeporteføljen din
Identifiser nye markeder

Tvillinganalyse

Ut fra en analyse av dine kunder identifiserer vi såkalte tvillinger til disse. Tvillingkundene er en rekke prospekter som tilsvarer dine eksisterende kunder. Disse tvillinger har stort potensial til å bli dine fremtidige kunder. Ved å bearbeide dine tvillingkunder effektiviserer du din rekruttering av nye kunder. Les mer!

Kundeanalyse

Vi analyserer kunderegistret ditt og beriker det med verdifulle data ut fra kriterier som driftsinntekter, antall ansatte og geografi. Basert på disse dataene, oppretter vi en profil av dine nåværende kunder og presenterer den i en overskuelig rapport.

Målgruppeanalyse

Vi gjør en analyse av din eksisterende eller potensielle marked ut fra parametere som SN-kode, driftsinntekter, geografi og antall ansatte. Målgruppeanalysen gir deg en omfattende informasjonsbase som forenkler forretningsmessige beslutninger.