Kontaktskjema

Beskriv kort hva din henvendelse gjelder:Dy må fylle ut ditt navn.Du må fylle ut telefonnummer. * Obligatorisk informasjon

E-postadresser

Ved å ha oppdaterte e-postadresser reduserer du mengden returnert e-post i dine e-postkampanjer og nyhetsbrev.

Vår database inneholder 720 000 e-postadresser til nordiske bedrifter. Vi kan garantere en god kvalitet gjennom at selv samle inn og kontinuerlig oppdatere e-postadressene. Ved utsendelsen er andelen e-postmeldinger som feiler kun et par prosent, noe som betyr at vi sannsynligvis har den beste kvaliteten av alle e-postleverandører. Vi har en stor og erfaren content-avdeling som oppdaterer informasjonen hver dag med tusenvis av endringer i databasen.

720 000 e-postadresser
11 titler på høyeste ledelsesnivå
100 % leveringsgaranti

E-postadresser til bedrifter

Vi har personlige e-postadresser til beslutningstakere i det nordiske næringslivet. Oppdater dine eksisterende registre eller la våre eksperter hjelpe deg med å identifisere en attraktiv målgruppe å bearbeide gjennom e-postmarkedsføring.

Valget av målgruppe kan baseres på region, bransje, tittel, omsetning m.m. I vårt brede utvalg av titler finner du blant annet daglig leder, markedssjef, økonomisjef, salgssjef, IT-sjef, personalsjef, produksjonssjef, kommunikasjonssjef og teknisk sjef. Les mer!